Boardmaker + Speaking dynamically Pro -apuohjelma

990.76€
Veroton 799.00€
Valmistaja: ECM
Tuotekoodi: Boardmaker + Speaking dynamically Pro apuohjelma
Saatavuus: 8

Yleiskatsaus

Boardmaker with Speaking Dynamically Pro on suomenkielinen yksilöitävä AAC-ohjelmisto, jonka avulla käyttäjän on mahdollista ilmaista itseään puhesynteesin ...

Boardmaker with Speaking Dynamically Pro on suomenkielinen yksilöitävä AAC-ohjelmisto, jonka avulla käyttäjän on mahdollista ilmaista itseään puhesynteesin avulla. Ohjelma mahdolllistaa symboli-, kuva- ja tekstipohjaisen kommunikoinnin. Se sisältää useita erilaisia esimerkkilomakkeita ja -ympäristöjä, joita voidaan käyttää osana käyttäjälle yksilöllisesti muokattavia kokonaisuuksia. Boardmaker with Speaking Dynamically Pro:ta voidaan käyttää myös Boardmakerin tapaan kuvakommunikointimateriaalien tulostukseen. 

Ohjelmisto sisältää lisäksi useita eritasoisia pelejä ja harjoituksia oppimisen tueksi. Niitä voidaan käyttää myös esimerkiksi arviointi- tai opetustilanteissa. Yhdessä erikseen hankittavan puhesynteesin kanssa ohjelmisto toimii tarvittaessa täysipainoisena kommunikoinnin apuvälineenä. Ohjelmaa voidaan käyttää esimerkiksi suoraan tablet-tietokoneen kosketusnäytöltä valitsemalla tai kytkimellä askeltamalla.