Apple iPhone Xs 64 Gt ‐puhelin, kulta, MT9G2

1,448.32€
Veroton 1,168.00€
Valmistaja: Apple
Tuotekoodi: MT9G2FS/A
Saatavuus: 5

Yleiskatsaus

 Uutuus iPhone Xs:ssä on upea 5,8 tuuman Super Retina -näyttö, jonka kaikkien aikojen kestävin älypuhelimen lasi seuraa laitteen muotoa tyylikkäästi aina iPhonen p...

 Uutuus 

iPhone Xs:ssä on upea 5,8 tuuman Super Retina -näyttö, jonka kaikkien aikojen kestävin älypuhelimen lasi seuraa laitteen muotoa tyylikkäästi aina iPhonen pyöristettyihin kulmiin saakka. Eikä mihin tahansa kulmiin saakka, vaan erikoislujasta ruostumattomasta teräksestä tarkkuustyöstettyyn reunukseen. iPhone Xs:n herkkuja ovat entistä nopeampi Face ID, vesi- ja pölytiiviys, vielä edellistäkin parempi kamera, yhtäaikaa älykäs ja tehokas A12 Bionic siru sekä langaton lataus. Kaikista uusista herkuista huolimatta iPhone Xs:n akku tarjoaa 30 min pidemmän akunkeston kuin iPhone X:n akku.


iPhone Xs:ssä on kaksi 12 Mpix kameraa, jotka on varustettu suuremmilla ja nopeammilla kennoilla kuin edeltäjissään. Kummassakin takakamerassa on optinen kuvanvakain ja nopeat linssit, joiden avulla voi ottaa upeita kuvia ja videoita myös heikossa valossa. True Tone ‑teknologia säätää automaat­tisesti valkotasapainon vastaamaan ympäröivää valoa. Näin saadaan parempi katselukokemus kaikenlaisissa ympäristöissä. Laajan väriskaalan ja parhaan väritarkkuuden ansiosta kaikki näyttää näytöllä entistä kirkkaammalta ja eloisammalta. TrueDepth-kamerajärjestelmä sisältää korkealaatuiset kamerat ja kennot, jotka mahdollistavat Face ID:n, muotokuvatila-selfiet ja Animojit. Face ID on iPhone Xs:n mullistava todentautumisjärjestelmä, jonka TrueDepth-kamera mahdollistaa. Tunnistimet lukevat kasvojen ainutlaatuiset muodot ja vertaavat niitä Secure Enclaven suojaamiin tietoihin. Todentautuminen tapahtuu välittömästi laitteessa, eikä siis pilvessä, ja jos tiedot vastaavat toisiaan, iPhone Xs:n lukitus avautuu. Face ID on suunniteltu hylkäämään valokuvat ja naamiot.

iPhone Xs:ssä on kaikkien aikojen älykkäin ja tehokkain A12 Bionic -siru ja upouusi neuroarkkitehtuuri. Kaksi prosessorin tehokkuusydintä ovat jopa 15% nopeampia ja neljä suorituskyky-ydintä ovat jopa 50% nopeampia kuin A11 Bionic -sirussa olevat. A12 Bionic ‑sirun kahdeksan ytiminen neuro­arkki­tehtuuri on rakennettu koneoppimaan reaaliaikaisesti. Se tunnistaa muotoja, ihmisiä, paikkoja ja esineitä, osaa tehdä ennusteita ja oppii kokemukseen perustuen. ja se on keskeinen osa ominaisuuksia, kuten Face ID:tä ja Animojia. iPhone Xs:n akku tarjoaa 30 min pidemmän akunkeston kuin iPhone X:n akku. 

iPhone Xs:ssä on tietysti muhkea stereoääni ja se on nyt vesi- ja pölytiivis IP-luokituksen ollessa IP68. Uusi käyttöjärjestelmä iOS 12 on perinteisen tyylikäs, helppokäyttöinen ja nopea.


Apple iPhone Xs:ssä on 5,8 tuuman Super Retina ‐näyttö, ja räätälöityjen OLED-paneelien ansiosta tässä HDR- näytössä on alan paras värintoisto, syvät mustat sekä erinomainen kirkkaus. Edistyneen Face ID:n avulla voit avata iPhonen lukituksen, kirjautua sisään appeihin ja maksaa ostoksesi yhdellä vilkaisulla. A12 Bionic ‐sirun ja seuraavan sukupolven Neural Enginen reaaliaikaisen koneoppimisen ansiosta koet muun muassa kuvat, pelaamisen ja lisätyn todellisuuden aivan uudella tavalla. Uraauurtava 12 Mpix kaksoiskamera­järjestelmä sekä muotokuvatila, muotokuvavalo, parannettu boke-tehoste ja upouusi syvyydensäätö nostavat muotokuvasi aivan uudelle tasolle. Vesitiiviys. Ja kaikista edistyksellisin mobiilikäyttö­järjestelmä iOS 12 sekä sen tehokkaat uudet työkalut, jotka tekevät iPhonesta entistäkin henkilö­kohtaisemman.

 • 5,8 tuuman Super Retina HD ‐näyttö, jossa on HDR ja True Tone
 • Design kokonaan lasia ja alumiinia, roiske- ja pölytiivis IP68-luokitus
 • A12 Bionic ‐siru, Neural Engine 
 • Kaksi 12 Mpix kameraa optisella kuvanvakaimella, muotokuvatilalla, muotokuvavalolla ja jopa 60 fps 4K-videolla
 • 7 Mpix TrueDepth-etukamera muotokuvatilalla ja muotokuvavalolla
 • Face ID suojattua todentautumista
 • 4G LTE Advanced 4x4 MIMO ja 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi, jossa 2x2 MIMO
 • Bluetooth 5.0
 • Langaton lataus, Qi-yhteensopiva
 • iOS 12 ja iCloud
 • Vedenpitävyysluokitus IP68. Laite on täysin pölytiivis ja kestää 30 min yhtäjaksoisen upotuksen max. 2 metrin syvyyteen makeaa vettä.