HUAWEI WATCH GT 2 (42MM) ROSEGOLD WITH GOLD METAL STRAP

296.36€
Veroton 239.00€
Valmistaja: Huawei
Tuotekoodi: 55024610
Saatavuus: 20

Yleiskatsaus

Tyylikäs Huawei Watch GT 2 42mm -älykello sopii aktiiviselle seikkailijalle, sillä sen älykkään ...

Tyylikäs Huawei Watch GT 2 42mm -älykello sopii aktiiviselle seikkailijalle, sillä sen älykkään ja virtatehokkaan Kirin A1-prosessorin ansiosta akku kestää normaalikäytössä jopa kaksi viikkoa. Huawein Watch GT 2 42mm on suunniteltu minimalistisella tyylillä miellyttämään silmää. Kirkas ja laadukas AMOLED-näyttö on kestävää 3D-lasia. Tyylikkään ulkomuodon ansiosta kello ei näytä perinteiseltä urheilukellolta, vaan sopii arkikäyttöön mainiosti. Kellossa on useita erilaisia kellotauluja valittavana, niin voit muuttaa kellon ulkonäköä helposti tilanteen tai fiiliksen mukaan.

Huawei Watch GT 2 42mm:ssä on monipuoliset ominaisuudet hyvinvoinnin ja liikunnan seurantaan, jotka on kehitetty yhdessä suomalaisen Firstbeatin kanssa. Kello tukee tarkalla GPS-paikannuksellaan laajasti erilaisia urheilulajeja, kuten mm. juoksua, pyöräilyä uintia, kiipeilyä, triathlonia ja sisäliikuntalajeja. Vedenkestävyyden (ATM5) ansiosta kello sopii hyvin myös avovesiuintiin.Huawei Watch GT 2 42mm tukee GPS-ja GLONASS satelliittipaikannusjärjestelmiä. Sijainnin paikannus on aina nopeaa ja tarkkaa ympäri maailmaa. Barometri jakompassi tekevät Huawei Watch GT:stä täydellisen vaelluskumppanin. 3D-etäisyysmittauksen ansiosta sijainti pysyy tarkkana myös pitkillä ja korkeilla vuoristoreiteillä. Tämä urheilullinen älykello sopii mainiosti myös ultralajeihin tai pitkille matkoille, sillä akkua riittää 30 tuntia yksittäisen suorituksen seurantaan GPS päällä.

Urheiluominaisuuksien lisäksi Huawei Watch GT 2 42mm -älykelloon saa ladattua musiikkia, joten et tarvitse esimerkiksi lenkille enää mukaan puhelinta, vaan voit kuunnella bluetooth-kuulokkeilla musiikkia suoraan kellostasi. Bluetooth mahdollistaa myös puheluiden soittamisen kellosta. Saat kelloon halutessasi ilmoitukset saapuneista viesteistä ja puheluista.

Huawein edistyksellisen TruSeen 3.0 -teknologian, Kirin A1-prosessorin ja tekoälyalgoritmin avulla sykkeen reaaliaikaisesta mittauksesta on saatu erittäin tarkkaa. Watch GT 2:ssä on myös Harvardin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kanssa yhteistyössä kehitetty unenseurantaohjelma: Huawei TruSleep™ 2.0:n avulla voit seurata unenlaatuasi ja tunnistaa mahdollisia uneen liittyviä ongelmia. Voit myös seurata stressitasoasi, ja kello auttaa sinua tunnistamaan stressin ja neuvoo kuinka rentoutua, esimerkiksi hengitysharjoitusten avulla

Kysytyimmät

Näyttötyyppi
AMOLED
Akkukesto käyttötilan mukaan
Kyllä

Akku

Akkukesto käyttötilan mukaan
Kyllä

Liitännät

ANT+
N/A

Materiaali

Vedenkestävä
Kyllä

Muut ominaisuudet

Lyhyt yhteenveto
Tyylikäs Huawei Watch GT 2 42mm -älykello sopii aktiiviselle seikkailijalle, sillä sen älykkään ja virtatehokkaan Kirin A1-prosessorin ansiosta akku kestää normaalikäytössä jopa kaksi viikkoa.
Sensorit
paineentunnistus,kapasitatiivinen sensori,hämäräntunnistus,Kiihtyvyysmittari,Gyroskooppi,Geomagneettinen,Barometri
Sykemittaus
Kyllä
Vaihdettava ranneke
Kyllä

Navigointi

GLONASS
Kyllä
GPS
Kyllä

Näyttö

Näyttötyyppi
AMOLED

Paino ja mitat

Tuotteen paino, g
41

Tiedonsiirto

Bluetooth
Kyllä

WLAN -ominaisuudet

Wi-Fi
Ei