Dell Latitude Rugged 5414, CTO - teollisuuskannettava

2,299.00€
Veroton 2,299.00€
Valmistaja: Dell
Tuotekoodi: Rugged 5414
Saatavuus: 1

Yleiskatsaus

Uusin 14”:n kannettava, joka ...

Uusin 14”:n kannettava, joka on tehty kestämään iskuja, pudotuksia ja tärinää. Soveltuu äärilämpötiloihin QuadCool™-lämmönhallinnan avulla.

Kestävyyttä, johon voit luottaa.

Loppuun saakka mietitty: Intel®-pohjaisen kannettavan Latitude 14 Rugged -tietokoneen luokkansa parhaan kestävän suorituskyvyn sekä todistetusti yritystason turvallisuuden ja hallittavuuden ansiosta voit koetella rajojasi ja suorittaa tehtäväsi lähes kaikissa vaativissa ympäristöissä.

 

Tee vaikutus: Kotelon kestävät osat lainattu Dellin lippulaivasta eli Rugged Extreme -tietokoneesta, nämä kannettavat tietokoneet kestävät iskuja, pudotuksia ja tärinää.

 

Vain työsi pääsee sisälle: Kaikki sisäänmenoaukot on suojattu luokkansa parhailla IP-52-kotelointiluokan mekaanisilla luukuilla, jotka suojaavat laitetta pölyltä ja vedeltä. RGB-taustavalaistu näppäimistö on täysin suojattu ja vedenpitävä.

 

Kestää lämpöä: Kun paikat käyvät kuumiksi, Latitude 14 Rugged ei sitä edes huomaa. Se on tehty kestämään äärilämpötiloja QuadCool™-lämmönhallinnan avulla.

  

Tekniset tiedot:
i5-6300 / 8Gt / 256 SSD
Sarjaportti
Windows 7 Pro Nordic (10 Pro recovery)

 
Liitännät:

Kolme USB 3.0 -porttia

Kaksi USB 2.0 -porttia

1 HDMI

1 VGA

1 RS-232-sarjaportti

1 Gigabit Ethernet RJ-45 -liitännät

1 Stereokuuloke- ja mikrofoniyhdistelmäliitäntä

1 Valinnainen pogo-nastallinen telakointiliitin


http://www.dell.com/fi/yritykset/p/latitude-14-5414-laptop/pd

 

Ota toimistosi kaikkialle mukaan.

Langattomat yhteysvaihtoehdot: 802.11ac Wi-Fi -verkkokortin, 4G-yhteyden ja erillisen GPS:n ansiosta pysyt kentällä yhteydessä ja tuottavana.

 

Pysy kaukana seinästä: Työskentele ilman verkkovirtaa käyttämällä sisäisiä kuusi- ja yhdeksänkennoista akkua, joka tarjoaa luokkansa parhaan käyttöajan (10 tuntia) ja täyden tuottavuuden koko päivän kestävät akkuvaihtoehdot. Akun pidennetty kestoaika1 kenttäolosuhteissa valinnaisen käytön aikana vaihdettavalla ylläpitoakulla ja valinnaisella vara-akkulaturilla.

 

Yleinen telakointi: Siirry helposti työtilasta toiseen hyödyntämällä Dellin, Havisin ja PMT:n yleistä telakointiasemaa, jota voidaan käyttää kaikkien kannettavien Latitude Rugged -tietokoneiden kanssa.

 

Tehoa juuri tarvittaessa.

Kaikki alkaa vahvasta ytimestä: Kovan kuoren alla on tehokkaat kuudennen sukupolven Intel® Core™ -suorittimet, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn.

Moniajoa toden teolla: Hoida tärkeät tehtäväsi Windows 10 Pro uusimmilla tuottavuustyökaluilla.

Luotettava muisti: Jopa 32 Gt2 erittäin nopeaa 2 133 Mhz:n DDR3-muistia sekä kaikkien tärkeiden tiedostojen, sovellusten ja ohjelmien nopea ja vaivaton käyttömahdollisuus.

Turvallinen. Helposti hallittava. Luotettava. Latitude.

Erinomainen tietoturva: Dellin alan johtavia päätelaitteiden suojausratkaisuja ovat mm. kattava salaus, kehittynyt todentaminen ja huippuluokan Dell Data Protection -järjestelmään perustuva uhkien torjunta.

Erinomainen hallittavuus: Maailman parhaiten hallittava ja käsittelyä kestävä järjestelmä on suunniteltu Dell Client Command Suitella tapahtuviin joustaviin ja automaattisiin BIOS- ja järjestelmämäärityksiin, joten konekannan käyttöönotto, valvonta ja päivittäminen on helppoa.

Hämmästyttävä luotettavuus, johon voit luottaa: Edeltäjäänsä kestävämmän ja kestävien kannettavien tietokoneiden mallistoon kuuluvan uuden Latitude 14 Ruggedin ominaisuuksiin kuuluvat erikoismateriaalit ja -rakenne, komponenttien vaativa määritys ja tehokas suorituskykytestaus. Vankan virheiden testausmenettelyn sekä hyviksi todettujen tekniikoiden ja arkkitehtuurien ansiosta voit keskittyä työhösi ilman, että sinun tarvitsisi miettiä tietokoneesi kestävyyttä. 

Yritystason tuki: Kaikki laite- ja ohjelmisto-ongelmat kattavan maksullisen tuen ansiosta voit olla rauhallisin mielin: käytettävissä ovat muun muassa viikon jokaisena päivänä ympäri vuorokauden palvelevien pätevien teknikoiden suora käyttömahdollisuus ja valinnainen Dell ProSupport -tuki.