SAMSUNG GALAXY S20 5G ULTRA DUAL-SIM BLACK 128 GB

1,396.24€
Veroton 1,126.00€
Valmistaja: Samsung
Tuotekoodi: SM-G988BZKDEUD
Saatavuus: 100

Yleiskatsaus

Uusi vuosikymmen. Uusi standardi.

Uusi vuosikymmen. Uusi standardi.

Nyt voit valokuvata, videokuvata ja jakaa suoraan ammattitason laadulla Galaxy S20 Ultran kamerassa on ammattitasoisen järjestelmökameran ominaisuuksia. Suuri ero on, että se on helppokäyttöinen tehokkaan tekoälyn ansiosta.

108 MP äärimmäisellä terävyydellä

Galaxy S20 Ultran kamerassa on markkinoiden suurin pikselimäärä. Se tarjoaa äärimmäisen yksityiskohtaisen kuvan, joten yksikään yksityiskohta ei jää huomaamatta. Kuvia voidaan rajata ja suurentaa kuvanlaadusta tinkimättä.

120 Hz merkitsee nopeampaa näyttöä ja etua peleissä.

Nopeampi näyttö luo miellyttävämmän käyttökokemuksen, jota on vaikea kuvailla sanoin. Mutta kun olet sitä kerran saanut testata, on vaikea enää tyytyä muuhun. Sivujen selaaminen ja sovellusten välillä liikkuminen sujuu jouhevammin. Pelaajalle nopeus on valttia, erityisesti huippunopean touch respons-ominaisuuden ansiosta. Galaxy S20 Ultran näyttö on Kaksi kertaa nopeampi kuin Galaxy S10:en.

5G-valmius

5G-verkkoa laajennetaan ja se tulee tarjoamaan uusia elämyksiä ja mahdollisuuksia. Nopeammalla verkolla voit suoratoistaa elokuvia paremmalla laadulla, jakaa videoita suoraan kesken seikkailua ja toistaa kuvaa minimaalisella yhteyden katkeilemisella. Galaxy S20 Ultra on täysin 5G*-valmis.

Nopeampi ja tehokkaampi

Puhelimen teho riippuu monesta tekijästä. Galaxy S20 Ultrassa on Samsungin tähän mennessä tehokkain ja nopein prosessori. Mutta se ei ole ainoa syy puhelimen nopeuteen ja tehokkuuteen. Ohjelmistolla on myös tärkeä osa elämyksen kannalta. Galaxy S20 Ultrassa On lisäksi monia ratkaisuja, jotka eivät vain lisää nopeutta vaan pidentävät myös akun kapasiteettiä ja tekevät muistista tehokkaamman.

Kestävyys

Galaxy S20 Ultrassa on Samsung-puhelimien tähän mennessä suurin akku, kokonaiset 5,000 mAh, mikä on yli 20% enemmän kuin Galaxy S10+ mallissa. Akku ei kuitenkaan ole ainoa syy kestävyyden takana. Niin muisti kuin prosessorikin ovat tehokkaampia, mikä vähentää osaltaa virrankulutusta. Galaxy S20 Ultrassa on tietenkin myös Samsungin viimeisin Pikalataustekniikka, jonka ansiosta puhelin latautuu yli 50%:iin 30 minuutissa.

Vesi- ja pölytiivis

Galaxy S20 Ultra on luonnollisesti vesi- ja pölytiivis IP68 standardin mukaisesti, eli se selviää jopa upottamisen 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.


Galaxy S20 Ultra 5G:n on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera. Ota aiempaa yksityiskohtaisempia kuvia ja videoita. Mullistava satakertainen zoomi poistaa etäisyysrajoitukset. 108 megapikselin tarkkuuden ansiosta saat kuviin kaikki yksityiskohdat. Kamera on Samsungin kaikkien aikojen valoherkin, joten saat myös pimeässä olevat asiat mukaan kuvaan. Galaxy S20 Ultran ansiosta ehdit nopeasti mukaan ohimeneviinkin hetkiin. Samsungin kaikkien aikojen tehokkaimman suorittimen ja akun yhdistelmä tarjoaa koko päivän kestävää nopeutta. Muotoilu on sekä hienostunutta että toimivaa.

 • Samsungin kaikkien aikojen paras kamera
 • 108 megapikselin tarkkuus
 • 100x zoom, sata kertaa lähemmäs
 • Hämärässä on paljon ikuistettavaa
 • Ikuista hetki usealla kuvalla
 • Tallenna odottamattomia kuvia 8K-videosta
 • Neljä takakameraa
 • Valmiina 5G:tä varten
 • Nopeampi ja tehokkaampi
 • 120 Hz – nopea näyttö ja etulyöntiasema peleissä
 • Akkukesto
 • Veden- ja pölynkestävä