HONOR 20 LITE PHANTOM BLUE 128GB

241.80€
Veroton 195.00€
Valmistaja: Huawei
Tuotekoodi: 51093SKW
Saatavuus: 220

Yleiskatsaus

HONOR 20LITE – TRIPLALINSSI, TRIPLAHUPI

HONOR 20LITE – TRIPLALINSSI, TRIPLAHUPI

24 MP AI-triplalinssi takakamerassa
24 megapikselin triplalinssillä varustettu pääkamera tallentaa hehkusi joka askeleella. F/1.8-aukon linssi ja Quadra CFA -sensori luovat sinulle henkilökohtaisen valokuvastudion missä tahansa valaistusolosuhteissa. AI multi-kuvaustila osaa tunnistaa 22 eri kategoriaa yli viidessäsadassa kuvaustilanteessa luoden ammattilaistason jälkeä.

AI-taustavaloteknologia, Upeita selfieita kaikissa valaistusolosuhteissa
Tekoäly-taustavaloteknologia tekee luonnollisia selfie-kuvia, jotka ovat eloisia ja kirkkaita niin sivu-, etu- kuin takavalossakin. Näyttö on täytevaloa tuova rengassalama ja 32 megapikselin ISO-tehostettu linssi auttavat sinua luomaan upeita selfie-hetkiä mihin tahansa aikaan päivästä.

Laajakuvalinssi, Laajempi perspektiivi
17 mm superlaajakulmaobjektiivi tallentaa laajemman näkymän ja ottaa vaivatta kokovartalokuvia sekä ihastusta herättäviä maisemakuvia.

4 Gt + 128 Gt voimanpesä ja joustava tallennustila
Talleta kaikki suosikkipelisi ja optimoi sovelluksesi 12 nm Kirin 710 piirisarjalla ja 4 Gt RAM-muistilla. Tallenna jopa 500 jaksoa suosikki-tv-sarjojasi 128 gigatavun muistiin, jota voi laajentaa microSD-kortilla jopa 512 gigaan.

3D liukuväri
Hienostuneella optisella 3D-litografiateknogloialla luotu dynaaminen, läikehtivä prismaväriliuku saa HONOR 20 Liten säihkymään.

6,21 tuuman pienilovinen DewDrop-näyttö
Pienilovinen näyttö ja yli 90% ruutu-runko suhde tekee puhelimesta todellisen helmen luoden mukaansatempaavan katselu- ja pelikokemuksen.