HUAWEI Y6S ORCHID BLUE 32GB

147.56€
Veroton 119.00€
Valmistaja: Huawei
Tuotekoodi: 51094WBQ
Saatavuus: 50

Yleiskatsaus

Suuri näyttö ja enemmän tehoa. HuaweinY6s –puhelimessa on moderni pisaralovinäyttö. Suurelta 6.0...

Suuri näyttö ja enemmän tehoa. HuaweinY6s –puhelimessa on moderni pisaralovinäyttö. Suurelta 6.09” näytöltä on miellyttävä katsella videoita ja selata nettiä, ja kapeiden reunojen ansiosta puhelin ei tunnu suurelta, vaan mahtuu miellyttävästi käteen. Näytössä on myös silmäystävällinen tila, joka vähentää silmille haitallista sinistä valoa.
HuaweiY6s on muotoilultaan tyylikkään ohut ja puhelin on saatavilla kauniin sinisen tai mustan sävyissä. Takakuoren alaosa on mattapintainen, eli se hylkii tehokkaasti sormenjälkiä. Takakuoren yläosa on kiiltävä, ja heijastaa upeasti valoa.
32 Gt tallennustila riittää loistavasti peruskäyttöön, jonka lisäksi voit saada muistikortilla jopa 512 Gt lisää tallennustilaa.Muistikorttipaikan lisäksi HuaweiY6s -puhelimessa on kaksi SIM-korttipaikkaaEROFS-teknologian avulla puhelin pystyy automaattisesti pakkaamaan valmiiksi asennetut tiedostot pienemmiksi.
Lisää tehoa ja nopeutta. 12nm -teknologian 8-ydinprosessori koostuu neljästä suuresta 2.3GHz:n ytimestä sekä neljästä pienemmästä 1.8GHz:n ytimestä, jotka mahdollistavat täyden suorituskyvyn ja tehokkuuden, sekä samalla matalan virrankulutuksen.
Ikuista upeita kuvia kehittyneellä 13 MP:n takakameralla sekä 8 MP:n etukameralla. Takakameran f/1.8-valovoimainen objektiivi tuo kuviisi tarvittaessa jopa 50% enemmän valoa, eli kuvasi ovat selkeitä myös hämärässä valaistuksessa.
Y6s:ssä on suuri 3020mAh:n akku sekä älykäs virransäästö, eli akku riittää helposti koko päiväksi kovemmallakin käytöllä. Turvallisenjanopean kasvojentunnistuksen lisäksi Y6S:n takaa löytyy myös luotettava sormenjälkilukija.
Android9 sekä Huaweinoma EMUI 9.1–käyttöliittymä tarjoavat monenlaisia hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten puhelimen eleohjauksen tai helppokäyttöisen tilan, jossa näytöllä näkyvät vain tärkeimmät työkalut ja sovellukset, kuten viestit, puhelut ja asetukset. Helppokäyttöinen tila sopii esimerkiksi iäkkäämmille käyttäjille, jotka tarvitsevat u