Polycom Studio videoneuvottelulaite 4K/UHD

990.76€
Veroton 799.00€
Tuotekoodi: 7200-85830-101
Saatavuus: 10

Yleiskatsaus

TuotetiedotPolycom Studio Videobar on vallankumouksellinen videoneuvottelutuote ja tarjoaa yritysluokan k...
Tuotetiedot
Polycom Studio Videobar on vallankumouksellinen videoneuvottelutuote ja tarjoaa yritysluokan käyttökokemuksen yksinkertaisesti USB-C-kaapelin välityksellä. Tiimineuvottelut kuuluvat aivan yhtä hyvillä äänillä kuin kasvotustekin, mikä helpottaa useampien osapuolten välistä kommunikointia. Studio on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia konferenssivarusteista. Korkearesoluutioinen kamera zoomaa automaattisesti henkilöön, joka puhuu ja NoiseBlock- sekä Acoustic Fence -ominaisuudet suodattavat kaiken taustamelin, joten saat kristallinkirkkaan äänen. Studio Videobar on helppo asentaa, ja sitä voidaan hallita keskitetysti riippumatta siitä, oletko aloittanut liiketoimintasi hiljattain tai jos sinulla on 5000 työntekijää. Polycom Studio on suunniteltu pieniin huoneisiin, mutta tärkeisiin tilanteisiin.

Kuule ja ymmärrä jokainen sana

Koko huoneen kattavilla äänillä ja herkillä mikrofoneilla saat täydellisen selkeän käyttökokemuksen, sillä kuulet ja näet vastapuolen täydellisessä laadulla. Polycom Studiossa on luokkansa paras ääni, jonka ansiosta tuntuu kuin henkilö, jonka kanssa puhut, olisi huoneessa. Älykkäillä Acoustic Fence ja NoiseBlock ominaisuuksilla, vältät tuulettimen, ohi ajavien autojen äänet tai muut häiritsevät äänet esitystä pitäessäsi.

Kristallinkirkas kuva

Polycom Studio tarjoaa erittäin tarkan videokuvan, joten näet keskustelukumppanisi selkeästi ilman nykiviä kuvia tai kokousta häiritsevää huonoa kuvanlaatua. Kamera keskittyy äänessä olevaan kuvaan. Studio kuuluu markkinoiden ensimmäisiin vastaaviin tuotteisiin, joiden mikrofoni keskittyy äänessä olevaan puhujaan, jolloin esiintyjän ääni on paras mahdollinen. Helppokäyttöinen all-in-one USB-ratkaisu 4K-resoluutiolla.

Helppo asentaa, käyttää ja hallita

Polycom Studio on yhteensopiva suurimpien yhteistyöalustojen kuten esimerkiksi Microsoft Teamsin, Skype for Businessin, Zoomin, GoToMeetinging sekä Cisco Webexin kanssa. Studio toimii toisin sanoen useimmissa yrityksissä neuvottelualustasta riippumatta. Studiota voidaan hallita keskitetysti, joten It-osasto voi päivittäämuuttaa asetuksia erittäin helposti.

Tekniset tiedot:
  • Kameran videotila: 2160p
  • Kameran ominaisuudet: FOV 120, automaattinen seuranta, automaattinen kehystys
  • Liitettävyys: langaton
  • Liitännät: 1x mikrofoni, 1x audiosisäänmeno, 1x SuperSpeed USB 3.0
  • Mitat: 70 x 10.5 x 7 cm, paino 2.9 kg