CMD pöytämikrofoni Mac,PC, PS4, USB

110.36€
Veroton 89.00€
Valmistaja: CMD
Tuotekoodi: cmd_mic
Saatavuus: 1

Yleiskatsaus

Ihanteellinen äänen tallentamiseen, helppoon musiikin tallentamiseen, podcasteihin, suoratoistoon, YouTube-videoihin jne.Plug and play: varustettu USB 2.0 -dataportilla, TC-777-mikrofoni on plug and play. Ei tarvita lisäoh...
Ihanteellinen äänen tallentamiseen, helppoon musiikin tallentamiseen, podcasteihin, suoratoistoon, YouTube-videoihin jne.

Plug and play:
varustettu USB 2.0 -dataportilla, TC-777-mikrofoni on plug and play. Ei tarvita lisäohjainohjelmistoa, äänikorttia.
Kardioidikuviotallennus: Mikrofonilla on kardioidikuvio, mikrofonin edessä ääni tallentuu selkeäksi, tasaiseksi ja selkeäksi ja erotetuksi taustamelusta.

HELPPO ASENNUS: Ilman kokoonpanoa sinun tarvitsee vain avata kolmijalkainen jalusta ja säätää pop-suodattimen asento, kytke sitten ja toista.

Monipuolinen: mikrofonin iskunvaimennin voidaan irrottaa ja kiinnittää suoraan mikrofonivarren jalustaan ​​5/8 tuuman kierteillä. Huomaa: Jos kierretanko tulee jalustallesi 3/8 ", tarvitaan 3/8" naaras - 5/8 "uroskierreliitinsovitin (ei sisälly toimitukseen).

Paketti sisältää 1 x mikrofoni kaapelilla, 1 x taitettava jalusta, 1 x minimikrofoni-hämähäkki, 1 x pop-suodatin ja 1 x ohjeet.
(Huomaa: Yhteensopiva Mac-, PC- ja PS4-laitteiden kanssa, ei ole yhteensopiva puhelinten, iPadien ja Xboxien kanssa.)