CMD Plugable M.2 NVMe SSD kotelo USB-C

59.00€
Veroton 47.58€
Valmistaja: CMD
Tuotekoodi: cmd_nvme
Saatavuus: 3

Yleiskatsaus

Kätevä ulkoinen kotelo M.2 NVMe SSD:lle.Suuri tiedonsiirtonopeus: Liitä NVMe SSD USB-C (Gen 2) - tai Thunderbolt 3 -porttiin! Tukee 10 Gbps: n USB 3.1 Gen 2. Kun käytetään korkean suorituskyvyn NVMe-tallennusvälinettä, saavutetaan jo...

Kätevä ulkoinen kotelo M.2 NVMe SSD:lle.

Suuri tiedonsiirtonopeus: Liitä NVMe SSD USB-C (Gen 2) - tai Thunderbolt 3 -porttiin! Tukee 10 Gbps: n USB 3.1 Gen 2. Kun käytetään korkean suorituskyvyn NVMe-tallennusvälinettä, saavutetaan jopa 800 Mbps luku ja kirjoitusnopeus . Sekä USB Type-C- että USB 3.0 Type A -kaapelit sisältyvät toimitukseen.

Asennus ilman työkaluja: ensimmäinen NVMe-kotelo, jonka avulla voit yhdistää M.2 NMVe SSD -asemat nopeasti ja helposti tietokoneen USB- tai Thunderbolt liitäntään ilman työkaluja. Pienikokoinen, helposti siirrettävä, tyylikkäästi muotoilu. Valmistettu mustasta anodisoidusta alumiinista, jäähdytyssiivekkeet parantavat jäähdytystä.

Yhteensopivuus: Yhteensopiva M.2 NVMe SSD -asemien kanssa, NVMe SSD ei sisälly toimitukseen. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suositellaan USB-C Gen-2- tai Thunderbolt-2 liitäntää. USB-C Gen-1- ja USB 3.0 -liitäntöjä tuetaan jopa 5 Gbps: n nopeudella. Ei yhteensopiva M.2 SATA SSD -asemien, M.2 PCIe AHCI SSD -asemien, M.2 PCIe -laitteiden, kuten WLAN- ja kaappauskorttien, mSATA SSD -asemien ja SSD-levyjen kanssa, jotka eivät sovi M.2-paikkaan.

Tuetut käyttöjärjestelmät: yhteensopiva Windowsin, Macin ja Linuxin kanssa. Käyttöjärjestelmän on tuettava SSD-tiedostojärjestelmää.