Samsung Galaxy Note 20 5G dual-sim harmaa 256GB

1,128.96€
Veroton 910.45€
Valmistaja: Samsung
Tuotekoodi: SM-N981BZAGEUD
Saatavuus: 89

Galaxy Note20 5G:ssä riittää tehoa ja kestävyyttä niin kovaan työntekoon kuin vaativaan vapaa-aikaan.

Tehoa työntekoon
Galaxy Note20 5G on optimoitu tietokoneen kanssa synkronoitavaksi. Puhelimen sovelluksia voi avata suoraan Windows-työpöydällä ja S Pen -kynällä tehdyt muistiinpanot voidaan synkronoida automaattisesti Microsoft Outlook-, Office- tai OneNote-sovelluksiin. Päivitetyn Samsung DeXin avulla Note20 5G:n voi helposti liittää ulkoiseen näyttöön langattomasti. Näin voit työskennellä kuin tietokoneella. Päivitetyn S Pen -kynän avulla voit tehdä muistiinpanoja perinteisen kynän käyttötuntumalla. Muistiinpanot muunnetaan luettavampaan muotoon ja synkronoidaan automaattisesti MS OneNote -sovellukseen. S Pen -kynää voidaan käyttää myös esitelmien hallintaan.

Tehoa viihteeseen
Galaxy Note20 5G:llä voit pelata ilman pelikonsolia tai pelitietokonetta. Xbox Game Pass toimii pilvessä ja sisältää lähes sata eri peliä. Voit liittää puhelimeen ulkoisen peliohjaimen ja hyödyntää nopeita 5G- ja WiFi6-yhteyksiä. Kameran 64 Mp:n tarkkuus, 3x optinen zoomi ja tekoälyn tukema 30x Space Zoom varmistavat kuviin äärimmäisen terävyyden salamannopeasti tarkennettuna. Galaxy Note20 5G:ssä riittää tehoa luovaan ja tuottavaan työntekoon. Ja voit nauttia peleistä tai elokuvista, kun on tauon paikka.

  • Uusittu S Pen -kynä on käyttötuntumaltaan kuin perinteinen kynä ja siinä on monipuolisia Air Command -toimintoja. Muistiinpanot synkronoidaan automaattisesti esimerkiksi Microsoft OneNote -sovellukseen.
  • Ammattilaistason kamera, jossa on 64 Mp:n tarkkuus, 3x optinen zoomi ja 8K-videotarkkuus.
  • vIntuitiivinen ja tehokas työtuntuma yhdistämällä puhelimen tietokoneeseen langattomasti.
  • Optimoitu pelaamista varten ja Xbox Game Pass tarjoaa yli 90 peliä pilvessä. Galaxy Note20 5G on mukana kulkeva pelikonsoli.