Erikoistarjous: 4 kpl -50% Premium Thinkpad X1 Tablet G3

1,114.76€
Veroton 899.00€
Valmistaja: Lenovo
Tuotekoodi: 20KJ001NMX
Saatavuus: 4

-50% Ultrakevyt Premium-luokan Thinkpad X1 kannettava / tabletti

ThinkPad X1 ‑tabletti (3. Gen)

Täysin uudistettu ThinkPad X1 ‑tabletti on tehokas, tuottava ja helposti mukana kulkeva ultrapremium-tason kaksiosainen 2-in-1-laite. Entistä suurempi reunasta reunaan ulottuva näyttö on nyt 13". Lisäksi laitteessa on tehostettu tietoturvalaitteisto ja puheohjaustoiminto, jolla laite herää lepotilasta entistä nopeammin. X1-tabletti onkin täydellinen ratkaisu paljon liikkuville ammattilaisille.
ThinkPad X1 ‑tabletti (3. Gen)

IT-ylläpitäjän päiväuni

IT-ylläpitäjän päiväuni

ThinkPad X1 ‑tabletissa on kaksi Intel Thunderbolt ‑porttia, joilla tiedonsiirto sujuu salamannopeasti ja kuvalähdöt monipuolisesti. Kirjautumistiedot ovat entistäkin paremmassa turvassa Windows Hello ‑toiminnolla, joka on integroitu valinnaiseen infrapunakameraan ja sormenjälkitunnistimeen. Sekä SSD-asema että akku voidaan huoltaa paikan päällä, mikä tarkoittaa, että vikatilanteessa lähetämme sertifioidun teknikon luoksesi vaihtamaan vialliset osat. Sinun ei siis tarvitse lähettää laitetta huollettavaksi. Tämä tabletti saatavana myös Microsoft AutoPilot ‑käyttövalmiina eli siihen on ladattu valmiiksi yrityskäyttöön sopivia ominaisuuksia. Mitäpä muuta IT-ylläpitäjä voisi toivoakaan!
Kevyt runko – raskaan sarjan suorituskyky

Kevyt runko – raskaan sarjan suorituskyky

Huikealla 13" 3K-näytöllä varustettu ThinkPad X1 ‑tabletti painaa alle kilon. Tässä uudistetussa 2-in-1-laitteessa on aivan uusi tukijalka ja kaksi kätevää kirjoituskulmaa. Näppäimistö liitettynäkin se painaa selvästi alle 1,5 kiloa ja se on vain noin 9 mm:n paksuinen. Kun tähän lisätään reilusti päivän tarpeet täyttävä 9,5 tuntia kestävä akku, laite on äärimmäisen hyvä valinta matkakumppaniksi myös työkäyttöön. LTE-A-yhteydet varmistavat, että kaikki toimii myös ilman WiFi-verkkoa kuin puhelinta käytettäessä.
Päästä luovuutesi valloilleen

Päästä luovuutesi valloilleen

X1-tabletti on yhteensopiva Lenovo Active Pen ‑kynän kanssa. Luonnostele. Allekirjoita asiakirjoja. Tee muistiinpanoja. Mustetta kyllä riittää. Anna luovuuden virrata – mielikuvituksellesi ei ole rajoja.

Paranee paranemistaan

3. sukupolven X1-tablettiin on tehty muotoilu- ja suunnitteluparannuksia, joilla tuottavuus tehostuu saumattomasti. Voit maksimoida akun keston Modern Standby ‑toiminnolla, jolla voit hallita ja määrittää virransäästötilan asetuksia. Järjestelmän voi sitten herättää nopeasti äänellä tai sormenjäljellä. Yhteydet pysyvät aina kunnossa, sillä LTE-A-versiolla WiFi-verkon ja mobiililaajakaistan välillä vaihtaminen sujuu huoletta. Lisäksi laite pysyy viileänä älykkäällä Intelligent Cooling ‑jäähdytyksellä, jolla voit seurata ja hallita suorittimen tilaa ja järjestelmän lämpötilaa ja näin optimoida akun keston ja jäähdytyksen.
Voit huoletta unohtaa salasanasi

Voit huoletta unohtaa salasanasi

ThinkPad X1 ‑tabletissa on niin vankat tietoturvaominaisuudet, että sinun ei tarvitse huolehtia tietojesi suojauksesta. Kirjautuminen on nopeaa ja helppoa – kosketa laitetta sormella tai näytä kasvosi sille, jos olet valinnut infrapunakameran ja käytät Windows Hello ‑toimintoa. Lisäksi erinäiset tietoturvaparannukset pitävät laitteesi ja sen tiedot suojattuina. Erillinen dTPM (discrete Trusted Platform Module) ‑siru salaa tietosi.

Potkua tietoturvaan

ThinkPad sisältää nyt myös FIDO-todennusominaisuudet. Fast Identity Online eli FIDO on väkivahva todennustapa, joka käärii käyttöoikeustiedot kolmeen tietoturvakerrokseen. FIDO-todennus koskee online-tunnistetietoja esimerkiksi Facebookiin tai Googleen kirjauduttaessa tai PayPal- ja Visa-maksuja tehtäessä. Tämä globaali ratkaisu parantaa online-palvelujen tietoturvaa, vähentää organisaatioille koituvia kustannuksia ja helpottaa ja turvaa käyttöä.
Valmistaudu vaikuttumaan

Valmistaudu vaikuttumaan

X1‑tabletissa käytetään Intel Thunderbolt 3 ‑teknologiaa, joka tuo salamannopean Thunderboltin USB-C-liitäntään jopa 40 Gbit/s:n nopeudella. Kun kytket kaapelin USB-C-portista Thunderbolt 3 ‑yhteensopivaan laitteeseen, saat käyttöösi nelinkertaisen määrän tietoa ja kaksinkertaisen määrä videon kaistanlevyttä muihin porttityyppeihin verrattuna. Tämän lisäksi laite toimii myös virtalähteenä. Saat siis käyttöösi Thunderboltin, USB-C:n ja DisplayPortin yhdessä paketissa.


Tekniset tiedot:

 • CPU: Intel Core i5-8250U @ 1.6 GHz (turbonopeus: 3.4 GHz)
 • GPU: Intel UHD Graphics 620
 • RAM: 8 Gt LPDDR3 SDRAM @ 2133 MHz
 • SSD: 512 Gt M.2 PCIe, NVMe
 • Näyttö: 13" QHD+ (3000x2000) kosketusnäyttö, IPS, 400 cd/m2
 • Kamera: 8 MP (takana), 2 MP (edessä)
 • Ääni: Stereokaiuttimet, kaksi mikrofonia
 • Verkkoyhteys: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, 4G
 • Akku: 42 Wh, käyttöaika 9.5 tuntia
 • Liitännät: 2 x USB-C 3.1 Gen 1 (Power Delivery 3.0), 1 x Nano-SIM card, Pogo-näppäimistöliitin, kuuloke/mikrofoni-yhdistelmäliitin, muistikortinlukija
 • Kotelomateriaali: Alumiini, magnesiumseos, musta
 • Mitat (PxSxK): 30.41 cm x 22.6 cm x 0.89 cm
 • Paino: 890 g
 • Takuu 3 vuotta