HUAWEI Y6 2019 MIDNIGHT BLACK 32GB

148.80€
Veroton 120.00€
Valmistaja: Huawei
Tuotekoodi: 51093KGW
Saatavuus: 70

Yleiskatsaus

uuri näyttö pienellä pisaralovella
  • uuri näyttö pienellä pisaralovella
  • Kasvojentunnistus
  • Suuri 3020 mAh -akku
  • 32 GB tallennustila + muistikorttipaikka
  • Dual-SIM


Lähes reunaton pisaralovinäyttö
Huawei Y6 2019 -puhelimessa on kirkas ja selkeä HD+ -tasoinen 6.1” viimeisimmän teknologian mukainen pisaralovinäyttö. Suurelta näytöltä on miellyttävä katsoa videoita, kuvia ja lukea e-kirjoja. Näytössä on myös silmäystävällinen tila, joka vähentää silmille haitallista sinistä valoa.

Kaunis ja uniikki design
Valitse kolmesta upeasta väristä suosikkisi: mattapintainen ja rauhallinen musta on klassinen valinta. Safiirinsininen turkoosi on tyylikäs ja moderni, ja puhelimen pinta heijastaa kauniisti valoa. Vaalea tekonahka on muodikas mutta myös käytännöllinen valinta, sillä se suojaa puhelinta eikä pintaan jää helposti sormenjälkiä.

Upeat kuvat myös hämärässä valaistuksessa
Uuden Y6:n 8MP etukameran kuvausparina toimii kätevä Selfie Toning Flash 2.0, joka hyödyntää näytön valoa antaen lisävaloa selfieisiin. Saat luonnolliset muotokuvat myös hämärässä. 13 MP takakamerassa hämäräkuvausta tehostaa sen valovoimainen linssi, joka tuo kuviisi selkeyttä ja laadukkuutta myös haastavissa olosuhteissa.

Huawei SuperSound -äänentoisto
Y6 2019:n Huawei Histen 5.0 –ääniteknologian ansiosta puhelin toimii tarvittaessa hyvin myös kannettavana kaiuttimena. Puhelimessa on myös sisäänrakennettu FMradio, jota voi kuunnella ilman kuulokkeita.

Tehoa, tallennustilaa ja dual SIM
Puhelimessa on tehokas ja älykäs 12nm:n prosessori. 32 Gt tallennustila riittää loistavasti peruskäyttöön, jonka lisäksi voit saada muistikortilla jopa 512 Gt lisää tallennustilaa. Muistikorttipaikan lisäksi Huawei Y6 2019 -puhelimessa on kaksi SIM-korttipaikkaa.

Uusin Android 9.0 –käyttöjärjestelmä ja älykäs virransäästö
Android 9.0 sekä Huawein oma EMUI 9.0 –käyttöliittymä tarjoavat monenlaisia hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten puhelimen eleohjauksen tai helppokäyttöisen tilan, jossa näytöllä näkyvät vain tärkeimmät työkalut ja sovellukset, kuten viestit, puhelut ja asetukset. Asetus sopii erityisesti vanhemmille käyttäjille, jotka tarvitsevat uuden puhelimen mutta selkeän ja helpon käyttöliittymän. Huawei Y6 2019:n 3020 mAh -akku yhdistettynä älykkääseen virransäästöohjelmaan takaa sen, että akku kestää todella pitkään.

Turvallinen kasvojentunnistus
Huawei 67 2019 -puhelimessa on turvallinen ja helppokäyttöinen kasvojentunnistus, joka toimii useasta eri kulmasta nopeasti ja kätevästi.