Surface Go Windows 10 Pro tabletti 64Gt

544.36€
Veroton 439.00€
Valmistaja: Microsoft
Tuotekoodi: JST-00005
Saatavuus: 10

Yleiskatsaus

 UUTUUS - nyt saatavilla!

 UUTUUS - nyt saatavilla!
Kevyellä Surface Go -tabletilla voit työskennellä tehokkaasti tien päällä, sillä se tarjoaa täysimittaiset ominaisuudet monipuoliseen käyttöön. Selkeä 10 tuuman PixelSense-kosketusnäyttö tukee stylus-kynän käyttöä.

Surface Go on edistyksellinen tabletti, joka vetää vertoja kannettavalle tietokoneelle. Mahtavalla PixelSense-kosketusnäytöllä varustettu tabletti sopii niin luovaan työskentelyyn, opiskelukäyttöön kuin tv-sarjojen parissa rentoutumiseenkin. Surface Go -tabletin elegantti muotoilu on suuremmasta Surface Pro -laitteesta tuttu, mutta se on kevyempi ja tarjoaa erinomaisen akunkeston.7. sukupolven teho
7. sukupolven Intel Pentium -tuplaydinprosessori Kaby Lake -arkkitehtuurilla, 4 GB keskusmuisti ja integroitu Intel HD Graphics 615 -siru takaavat sujuvan toiminnan päivittäiseen käyttöön alhaisella energiankulutuksella. Surface Go ei käytä jäähdytykseen tuulettimia, joten se on täysin hiljainen ja sopii käytettäväksi myös pölyisissä työympäristöissä.

PixelSense-kosketusnäyttö
Koe uskomattoman yksityiskohtainen ja sujuva kuva 10 tuuman PixelSense-kosketusnäytöllä, jossa on 1800x1200 pikselin resoluutio ja 3:2 kuvasuhde, jonka ansiosta voit käyttää kahta sovellusta vierekkäin vaakatasossa. Erikseen ostettavan stylus-kynän kanssa voit käyttää näyttöä myös digitaalisena piirtoalustana. Corning Gorilla Glass 3 -lasi suojaa sitä naarmuilta ja kolhuilta.

Kamerat
8 megapikselin takakamerassa on automaattitarkennus, joka takaa selkeät ja yksityiskohtaiset kuvat. Etukameran 5 megapikselin resoluutio ja integroitu kaksoismikrofoni sopivat erinomaisesti videopuheluille.

Windows Hello
Biometrinen tunnistustoiminto Windows Hello tunnistaa kasvonpiirteesi infrapunakameran ja etupuolen webkameran avulla. Voit kirjautua sisään käyttäjätilillesi ja yhteensopiviin sovelluksiin turvallisesti kameraan katsomalla.

Tallennus
Tabletissa on erittäin responsiivinen 64 GB flash-muisti (käytettävissä olevan muistin määrä on pienempi esiasennetun käyttöjärjestelmän vuoksi). Voit helposti laajentaa muistin kapasiteettia Micro SD -muistikortin avulla.

Käyttöjärjestelmä
S Mode -tilassa oleva Windows 10 Home 64-bit -käyttöjärjestelmä tuo käyttöösi kaikki tavalliset sovellukset ja ohjelmat Windows Store -kauppapaikassa. Voit myös halutessasi siirtyä käyttämään täysimittaista Windows 10 -käyttöjärjestelmää.

Teline
Sisäänrakennettu teline tukee tablettia eri asennoissa. Tablettia voi kallistaa ylöspäin jopa 165 astetta, jolloin sitä on helpompi käyttää kynän kanssa tai kosketusohjauksella.

Lisävarusteet (myydään erikseen)
- Surface Type -näppäimistökotelon kanssa tabletilla kirjoittaminen onnistuu yhtä sujuvasti kuin kannettavalla tietokoneella
- Surface Pen -kynällä teet muistiinpanoja, luonnoksia tai piirroksia aivan kuin oikealle paperille
- Surface Mobile Mouse -hiiri on erinomainen lisävaruste tabletin käyttöön matkoilla

Liitännät
- Surface Connect -latausportti
- Käännettävä USB-C 3.0 -portti, jossa HD-videolähtö, virrantuotto ja latauksen tuki
- Micro SD -muistikorttipaikka
- Surface Type -näppäimistökotelon liitäntä
- Nopea WiFi-ac, Bluetooth 4.1
- 3,5 mm audioliitäntä (minijakki)

Muut ominaisuudet
- Stereokaiuttimet (2x 2W) Dolby Audio Premium -äänitehosteella
- Jopa 9 tunnin akunkesto
- Mukana 24W virtalähde

Tuotteella on 2 vuoden takuu.