Oculus Quest all-in-one langattomat VR-lasit (128 GB)

693.16€
Veroton 559.00€
Tuotekoodi: oq_64
Saatavuus: 1-3 vrk

Yleiskatsaus

Oculus Quest on Oculus VR:n ensimmäiset its...

Oculus Quest on Oculus VR:n ensimmäiset itsenäiset pelivirtuaalilasit. Voit nyt pelata melkein missä vaan pelkillä VR-laseilla ja ohjaimilla. Voit pelata istuen tai seisten niin isoissa kuin pienissäkin tiloissa. Oculus Insight seuraa liikkeitäsi ja muuntaa ne peleihin vaivattomasti ilman ulkoisia antureita. Sisäänrakennettujen kuulokkeiden ansiosta kuulet kaverisi sekä viholliset jopa ilman kuulokkeita. Mukana tulevat Touch-ohjaimet vievät kätesi ja liikkeesi suoraan peliin. Sivallukset, heitot ja tarttumiset näkyvät VR:ssä realistisella tarkkuudella.

Vaatii puhelimeen ladattavan applikaation Google Playn tai Apple App Storen kautta. VR-laseihin ladattavat applikaatiot ja pelit löydät Oculus Storen kautta.

Ominaisuudet:

  • Tallennustila 128 Gt
  • Itsenäiset VR-lasit, tietokonetta ei tarvita
  • Lasit ladataan USB-C-laturilla
  • Peliaikaa noin 2 tuntia
  • Voit helposti suoratoistaa pelit yhteensopivaan telkkariin tai mobiililaitteeseesi

Paketin sisältö:

  • Oculus Quest VR-lasit
  • Kaksi Touch-ohjainta
  • Laturi
  • AA-paristot ohjaimille
  • Välilevy kehyksille

Kannettavat Oculus Quest -VR-lasit imaisevat sisäänsä virtuaalitodellisuuteen. Tehokkaan prosessorin ja 64 GB tallennustilan ansiosta laseja ei tarvitse yhdistää tietokoneeseen, ja voit nauttia peleistä ja videoista ilman häiritseviä johtoja. Aseta lasit päähän, anna neljän integroidun kameran jäljittää liikkeesi ja nauti intensiivisestä pelielämyksestä paranneltujen linssien läpi. VR-lasit pysyvät tukevasti päässä säädettävien hihnojen avulla.

Tilaääni
VR-laseissa on sisäänrakennetut tilaäänielementit, joiden ansiosta kuulet tarkasti missä vihollisesi liikkuvat. Voit käyttää halutessasi myös omia kuulokkeitasi yhdistämällä ne 3,5 mm jakkiliitännän kautta.

Elävä kuva
Oculus Quest VR-lasien innovatiiviset linssit saavat värit erottumaan. Nauti rikkaista väreistä, terävistä yksityiskohdista ja laajasta näkökentästä.

Intuitiivinen ohjain
Seikkaile suosikkimaailmoissasi tai tutki uusia intuitiivisen ohjaimen avulla. Sisäänrakennetun sensorin ansiosta ohjain siirtää liikkeet digitaaliseen todellisuuteen.

Oculus-sovellus
Tutki uusimpia VR-pelejä, sovelluksia ja paljon muuta Oculus-sovelluksen avulla, joka mahdollistaa myös laitteen asetusten säätämisen nopeasti ja helposti.

Muut ominaisuudet:
- 5,5" näyttöpaneeli OLED-näytöllä
- 1440 x 1600 resoluutio kummallekin silmälle
- 128 GB sisäinen muisti sovelluksille
- Integroitu mikrofoni
- Jopa 3 h akunkesto
- Latausaika n. 2 tuntia 10 W AC-virtasovittimen kanssa
- Ohjain toimii AA-paristoilla

Tuotteella on 2 vuoden takuu.