Surface Pro X Signature Keyboard with Slim Pen

257.92€
Veroton 208.00€
Valmistaja: Microsoft
Tuotekoodi: QJV-00009
Saatavuus: 1-3 vrk

Yleiskatsaus

Entistä monipuolisempi yhdistelmäSurface Slim Pen tallentaa varmasti ja latautuu ensiluokkaisessa Surface Pro X Signature Keyboard with Slim Pen -laitteessa. Siinä on suuri lasinen ohjausalusta ja ylellinen Alcantara®-pinnoite.

Entistä monipuolisempi yhdistelmä

Surface Slim Pen tallentaa varmasti ja latautuu ensiluokkaisessa Surface Pro X Signature Keyboard with Slim Pen -laitteessa. Siinä on suuri lasinen ohjausalusta ja ylellinen Alcantara®-pinnoite.

Surface Pro X Signature Keyboard with Slim Pen on yhteensopiva vain Surface Pro X -laitteen kanssa.

Erinomainen kirjoituskokemus

Surface Pro X Signature Keyboard -laitteella on mukava kirjoittaa. Tämä tyylikäs ja pienikokoinen laite on kuin perinteinen kannettavan tietokoneen näppäimistö ja sisältää tarkkaan ohjaukseen soveltuvan suuren ohjausalustan.

Luo intuitiivisesti

Kirjoittaminen ja piirtäminen Surface Slim Pen -laitteella tuntuu luonnolliselta, ja se on profiililtaan ohut, kevyt ja helposti kädessä pidettävä. Tarkkaa kirjoituspäätä kallistamalla voit tehdä varjostuksia aivan niin kuin tavallisella lyijykynällä. Surface Slim Pen pysyy yhdellä latauksella toimintakunnossa kuukautta.

Voidaan säätää hetkessä

Työskentele omalla tavallasi missä tahansa. Surface Pro X Signature Keyboard voidaan asettaa lähes mihin kulmaan tahansa. Napsauta kiinni Surface Pro X -laitteeseen, josta tulee täydellinen kannettava tietokone, kun avaat jalustan.

Tehty kestämään

Surface Pro X Signature Keyboard tuo lämpimän, tyylikkään ja miellyttävän lisän jokapäiväisiin tehtäviin. Ylellisellä Alcantara-materiaalilla pinnoitettuna se on myös likaa hylkivä ja helposti puhtaaksi pyyhittävä.

  • Laitteen tyyppi: Näppäimistö
  • Taustavalaisu: Kyllä
  • Kieli: Tanska/suomi/norja/ruotsi
  • Näppäimistötekniikka: Mekaaninen
  • Kiinteät laitteet: Kosketuslevy
  • Väri: Musta
  • Sisältyvät lisävarusteet: Digitaalinen kynä